Тематична онлайн-виставка ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття»

15 – 22 квітня 2024 року КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» організував і провів у дистанційному форматі ХVІ обласну тематичну онлайн-виставку ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття» за темою «Створення безпечного освітнього середовища в закладі освіти в умовах воєнного стану», де базою став ХАБ «Педагогічна творчість» регіонального проєкту «Освітній технопарк Харківщини – 2030».

Творча група Харківського ліцею №87 у складі: Бутова Оксана, практичний психолог, Насонова Катерина, соціальний педагог, Іванова Алла, заступник директора, на чолі з директором закладу прийняли участь в онлайн – виставці у номінації: «Психологічна підтримка та супровід учасників освітнього процесу, створення сприятливого соціально-психологічного клімату в колективі». Творчим колективом було презентовано авторський проєкт за темою «Практичні аспекти організації психосоціальної підтримки задля збереження психічного здоров’я усіх учасників освітнього процесу в умовах сучасних викликів. Досвід роботи психологічної служби Харківського ліцею №87». Результати роботи були високо оцінені провідними експертами виставки. Авторський колектив нагороджено дипломом І ступеню.

Нам не дано обрати час, в якому нам жити. Але кожному з нас під силу визначити шлях, яким йти , людей з якими спілкуватися, проєктувати вектор власного розвитку та самовдосконалення. І якщо ми знаємо заради чого ми все це робимо-ми стаємо щасливими. Дозвольте собі бути щасливими! Приєднуйтесь до нас! З любов’ю і повагою, Комунальний заклад «Харківський ліцей №87 Харківської міської ради».

/Files/images/24_novini/kvten/photo_2024-04-25_10-30-41.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 38